perjantai 5. kesäkuuta 2009

Joogamattopussi

Lupasin tehdä siskolle synttärilahjaksi joogamattopussin. Synttärit oli ja meni melkein kuukausi sitten, ja mattopussikin valmistui lopulta tänään. Pussissa on kantohihna, jonka avulla sen saa selkään vaikkapa pyöräilyn ajaksi.
Ideana myös tässä työssä oli, että käytän mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia ja kotoa valmiiksi löytyvää materiaalia. Tämä onnistuikin erittäin hyvin - mitään uutta en ostanut tätä varten. Kangas on vanhoista farkuista, vetoketjut omista varastoista ja kantohihnan pituuden säätöön tarvittavat muoviosat ovat vanhasta repusta.


Pussin somisteeksi painoin valkoisen lootuskukan kuvan. Siitä tuli yllättävän hyvä, vaikka painoseula tuntui menevän ihmeen helposti tukkoon tuon peittovalkoisen värin kanssa. Jos joku osaa kertoa kuinka sen kanssa tulee toimia ettei näin käy, otan tiedon mielelläni vastaan!

Ja nyt kun mattopussi on lopultakin valmis, pääsen suunnittelemaan seuraavia kankaidentuhoamisoperaatioita. On se kumma, kun kankaat vaan lisääntyy ja lisääntyy, vaikka kuinka yritän olla ostamatta kaikkea mitä mieli tekisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä viestiä, jos siltä tuntuu!