perjantai 3. heinäkuuta 2009

Isältä pojalle -housut

Ensin oli isä-ihmisen rikkinäiset reisitaskuhousut. Reikiä oli takapuolessa, taskujen kulmissa, lahkeensuissa...Ja yksi pihi ihminen ei voinut heittää housuja pois. Piti siis tehdä niistä housut pikkumiehelle :)
Pikkumiehen housuissa on kuminauhavyötärö (helppo riisua itse, jotta pääsee vessaan), valmiiksi paikatut polvet ja sivuilla isot punaiset autonkuvat. Autot ovat aika erikoisessa kohdassa housuja, mutta tämä johtuu siitä, että niiden tehtävä on peittää alkuperäisten housujen reisitaskujen nurkkien kohdalla olleet reiät. Onpahan ainakin yksilölliset, ja pieni automies on housuihinsa oikein tyytyväinen!
Tässä tuunauksessa minut yllätti se, kuinka vähän hyvää kangasta aikuisen housuissa loppujen lopuksi oli. Jostain syystä olin kuvitellut, että lapsen housut saa leikattua ihan helposti isojen housujen lahkeista. Alkuperäisissä housuissa oli kuitenkin yläosassa niin paljon taskuja, että hyvää kangasta jäi lahkeisiin yllättävän vähän, ja 104cm housuja varten jouduin ratkomaan reisitaskut irti saadakseni riittävästi kangasta käyttöön. Isojen housujen sivusaumat käytin sellaisenaan pieniin housuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä viestiä, jos siltä tuntuu!