perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kangaskasojen madaltamisprojekti

Olen yrittänyt pitää yllä kangaskasojen madaltamisprojektia. Kankaita kun tahtoo kertyä paljon enemmän kuin ehdin ompelemaan. Kun kangaskaupassa törmää johonkin harvinaisen ihanaan tai erityisen halpaan kankaaseen, niin eihän sille mitään mahda, että se on pakko ostaa pois ;)

Ennen juhannusta alkoi tuntua, että tarvitsen viileämpiä kesäpäiviä varten arkikäyttöön hupparin. Kangaskasoista löytyi joskus pikkuneidin vaatteita varten ostettu violetti velour, joka nyt päätyikin itselleni huppariksi. Huppari sai koristeeksi farkulle painetun lotus-kukan, joka jäi yli joogamattopussin tekemisestä. Oleellista hupparissa on riittävän pitkä helma, ettei selkäkään jää paljaaksi edes pyöräillessä. (Hupparin kaava on Suuri käsityö 1/07 lehdessä, helmaa pidennetty alkuperäisestä.)
Tästä alkoi innostus tehdä vaatteita itselleni pitkästä aikaa. Parin viikon sisällä olen saanut tehtyä lisäksi hihattoman paitapuseron, trikootunikan, t-paidan ja kahdet pellavahousut, joista ei ole valokuvia olemassa (eikä ne mitään ihmeellisiä olekaan, aikuisen perusvaatteita vain). Lisäksi vielä tietysti muutamia lastenvaatteita ja korjausompeluita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäppä viestiä, jos siltä tuntuu!